Opleider: WebVedettes

Jij wil het maximale leren over online marketing voor webwinkels – rechtstreeks van de expert? Je wil vragen kunnen stellen? En je wil feedback op je huiswerk zodat je optimaal leert?

WebVedettes biedt verschillende trainingen en workshops, die zowel online als offline kunnen worden gevolgd.

WebVedettes Online Trainingen

De online trainingen van WebVedettes bestaan uit een serie heldere videolessen, waarin wij de theorie uiteenzetten. Iedere les wordt afgesloten met een huiswerkopdracht, die we vervolgens samen, klassikaal via Google Hangouts, bespreken. In deze huiswerkbespreking kun je al je vragen stellen, en leer je niet alleen van ons, maar ook van de andere trainees.

Na een online training van WebVedettes heb je niet alleen de theorie geleerd, maar deze ook toegepast op je eigen webwinkel, zodat je direct aan de slag kunt met verbeteringen.

WebVedettes Workshops

De workshops van WebVedettes vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam. Tijdens de workshop zetten wij de theorie helder uiteen en is er uiteraard ruimte voor jouw vragen en opmerkingen.

En voor je naar de workshopdag komt, krijg je een huiswerkopdracht, zodat we in de les zelf praktisch met jouw webwinkel aan de slag kunnen.

Na een offline training van WebVedettes kun je direct aan de slag met het verbeteren van de marketing voor je webwinkel.

Wil je meer leren over online marketing voor je webwinkel?

Bekijk hier alle trainingen en workshops van WebVedettes.

 

Nog geen reacties

Geef een reactie