Social Media Scan

Social media is enorm belangrijk voor webwinkels – dat weet jij als geen ander. Jij bent daarom actief op social media. Of je nu op Twitter, Facebook, Instagram of Pinterest zit: jij bent 24/7 actief. Je overlaad je volgers met aanbiedingen. Je deelt elke dag wel een (of meer!) leuke plaatjes van schattige hondjes. Je reageert op ieder bericht dat je interessant vindt.

Eerlijk gezegd: het kost je bakken met tijd. En nog eerlijker? Eigenlijk geloof je niet dat je er echt voldoende voor terugkrijgt.

Jij hebt een probleem, want:

 • je bent populair bij je volgers en fans – maar ze komen nooit in je webwinkel
 • je hebt het erg gezellig op social media – maar je spreekt eigenlijk alleen concullega’s
 • je volgers reageren enthousiast op je producten – maar kopen ze vervolgens niet – of bij de concurrent

Kortom: jij bent 24/7 actief op social media – maar je haalt daar geen (of in ieder geval veel te weinig) verkopen uit.

De SocialMediaScan

Of je aanwezigheid op social media verkopen genereert, hangt van een heleboel verschillende factoren af. Weet je de juiste mensen te bereiken? Spreken jouw updates, tweets, pins en Instagrammetjes je doelgroep aan?
Met andere woorden: deel jij waardevolle content en trek je daarmee kwalitatieve volgers?
En zorg je er voldoende voor dat die volgers doorklikken naar je webwinkel – en daar ook kopen?

Kwalitatieve volgers? Waardevolle content? Heb je geen idee?
No spang – wij hakken dagelijks met dit bijltje.

De SocialMediaScan: hoe helpen wij?

Wij zijn actieve gebruikers van Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest en Google+ – zelfs Hyves hebben wij nog actief meegemaakt. Daardoor hebben we de afgelopen jaren honderdduizenden webwinkeltweets, pins, updates en instagrams gezien.

Maar, belangrijker nog: we weten hoe jouw klant denkt. We snappen wat jouw klant wil zien, waar zij naar op zoek is en waar ze op doorklikt.
Dat geeft ons alle tools om jou te helpen je social media activiteiten te verbeteren – en zo meer klanten naar je webwinkel te trekken.

De SocialMediaScan: wat krijg je?

Als je ons inschakelt voor een SocialMediaScan krijg je:

 • Fase 1: een diepgaande analyse van jouw social media activiteiten
  waarbij we kritisch kijken naar de content die je deelt, de mensen die je volgt en die jou volgen, de manier waarop je online communiceert en de mate waarin je doorklikbare updates plaatst – en hoe effectief die zijn
 • Fase 2: Bespreking van de analyse
  waarin we onze bevindingen samen met jou bespreken en stap voor stap doornemen wat de mogelijkheden zijn om e.e.a. te verbeteren.
 • Fase 3: een uitgebreid rapport
  vol praktische tips over hoe je je social media activiteiten kunt verbeteren en concreet advies waarmee je zelf, zonder problemen, direct aan de slag kunt.

Met de SocialMediaScan investeer je eenmalig een overzichtelijk bedrag, en kun je daarna structureel zélf aan de slag met het verbeteren van je social media activiteiten en het verhogen van je omzet.

De SocialMediaScan: prijs

De WebwinkelScan kost € 275,00.

De SocialMediaScan: voor wie?

Of je nu actief bent op Twitter of Facebook, of op Instagram of Pinterest, of als je één van de webwinkelpioniers op Google+ bent – wij helpen graag. Want hoewel ieder social medium zijn eigen regels en gebruiken kent, is de basis hetzelfde.

De SocialMediaScan: waarom?

Met de opgedane inzichten in je hoofd en het Social Media Scan in je handen kun je, met dezelfde inspanning, veel effectiever actief zijn – en dus met minder inspanning en frustratie, méér verkopen.

Bovendien krijg je dankzij de SocialMediaScan veel meer inzicht in hoe social media werkt – en kun je je tijd, energie en geld voortaan gerichter inzetten.
Je kunt met deze basis bovendien ook actief worden op andere social mediakanalen – want als je de basis kent, kun je die vrij makkelijk doorvertalen.

Interesse?

Wil jij samen met ons je social media activiteiten verbeteren – en meer potentiële klanten naar je webwinkel trekken?
Neem contact op met Dana Taberima via info@WebVedettes.nl of per telefoon, op 020-4882232.

Wil je dat we direct beginnen? Ga dan naar onze webwinkel en reken direct af. Wij maken meteen een afspraak om aan de slag te gaan.

SocialMediaScan bestellen

 

Nog geen reacties

Geef een reactie