Vraag & Antwoord-sessie

Je loopt al tijden rond met een brandende vraag.
Je vindt nergens een antwoord – en daardoor stagneert jouw webwinkel.
Die vraag moet dus beantwoord worden – maar hoe?

Loop je vast met het schrijven van jouw ondernemingsplan? Kom je helemaal niet uit die blogplanning? Wil je jouw zoekmachinemarketing verbeteren? Of heb je geen idee waar die cijfers in Google analytics over gaan?

Met een Vraag & AntwoordSessie krijg jij directe toegang tot de kennis en ervaring van een doorgewinterde webwinkelspecialist. Samen komen we tot hét antwoord op jouw vraag.

Ons jouw vraag stellen = het probleem zelf oplossen

Als jij mij laat nadenken over jouw probleem, zet ik mijn jarenlange kennis en ervaring in om samen met jou tot een antwoord te komen. Met dit antwoord kun je zelf aan de slag om van jouw webwinkel (weer) een succes te maken.

Boek hier jouw Vraag & Antwoord-sessie

Wie ben ik?

WebVedettes_DanaTaberimaIk ben Dana Taberima – online marketeer in hart en nieren.

Ik bied al jaren advies en hands on hulp aan online ondernemers, met name in het webwinkelMKB. Die ervaring, gecombineerd met m’n (online) marketing kennis, geeft me alle tools om jou te helpen je online marketing te verbeteren.

Boek hier jouw Vraag & Antwoord-sessie

Over de Vraag&Antwoord-sessies

De Vraag&Antwoord-sessies bestaan uit drie fases.

Fase 1: oriëntatie

In deze fase leg jij ons, per mail, je probleem voor. Wij bestuderen je vraag en vragen je eventueel om nadere informatie. Op basis hiervan analyseren we jouw situatie en formuleren we een advies. Door een zo compleet mogelijk beeld te schetsen, kunnen we ons gedegen voorbereiden op de sessie zelf.

Fase 2: de Vraag&Antwoord-sessie

Tijdens de sessie zelf zitten we met zijn tweeën om de tafel. We nemen de door jouw geleverde informatie samen door, leggen je onze analyse voor en geven antwoord op jouw vraag. Vragen over ons antwoord kun je natuurlijk direct stellen.

Fase 3: de nazorg

Binnen een week na onze sessie ontvang je een schriftelijk rapport met daarin het advies. Hiermee kun je zelf verder aan de slag!

Locatie

De Vraag&Antwoord-sessies vinden plaats via Skype of Google Hangout. Daarmee bespaar je enorm op reiskosten. Bovendien kunnen we zo snel een afspraak maken.

Prijs

De Vraag&Antwoord-sessies kosten € 100,00, exclusief BTW.
De sessies worden gedaan door mij, Dana.

Meer tijd nodig?

Heb jij een complexe vraag of behoefte aan een langere sessie?
Een extra half uur kost € 50,00.

Boek hier jouw Vraag & Antwoord-sessie

Veelgestelde Vragen

Wat is precies het verschil met een BrainstormBuddy-sessie?

In de BrainstormBuddy-sessies denken we vooral creatief mee: wat voor soort producten zou ik kunnen ontwikkelen? Hoe zou ik mijn doelgroep kunnen bereiken? In de Vraag&Antwoord-sessies gaan we juist aan de slag met een specifiek probleem of concrete / praktische vraag: waar kan ik mijn producten laten produceren? Hoe ontwerp ik een goede flyer? Een Vraag&Antwoord-sessie is veel strakker van structuur en is bedoeld om jouw een super-concreet antwoord op jouw vraag te geven.

Waarom duurt een Vraag&Antwoord-sessie korter dan een BrainstormBuddy-sessie?

De Vraag&Antwoord-sessies duren in principe korter, omdat we heel gericht over één ding praten. Daardoor kunnen we ons concreter voorbereiden en effectiever communiceren tijdens de sessie.

Waarom vindt de sessie per Skype of Google Hangouts plaats?

Door via Skype of Google Hangouts af te spreken, kunnen we sneller een moment vinden waarop we allen kunnen. Bovendien bespaar je hiermee enorm op de reiskosten. Mooi meegenomen, toch?

Wat is Skype?

Skype is een toepassing waarmee je gratis kunt bellen, via het internet. Om te kunnen Skypen heb je nodig: een computer met internetverbinding, een microfoon (zit vaak al in je computer), boxen (zitten vaak al in je computer) of een headset, software van Skype (gratis) en een account op Skype.

Wat is Google Hangouts?

Google Hangouts is een toepassing dat valt onder Google+. Als je een Google+ account hebt, is het handiger om de sessie hier te doen, zodat we elkaar allemaal kunnen zien. Bij Skype is hier een restrictie in, en met meer dan 2 personen kun je nog wel praten, maar zonder beeld. En bij Google+ kunnen zelfs 10 mensen tegelijk videobellen.  Voor Google Hangouts heb je naast de bovengenoemde ‘hardware’ ook het volgende nodig: een Google+ account met de Hangouts ‘app’ geinstalleerd op je computer, of download de app op je telefoon of tablet.

 

Krijg nu eindelijk antwoord op die ene vraag!

Met een Vraag&Antwoord-sessie krijg jij directe toegang tot de kennis van een ervaren online marketeer. Samen komen we gegarandeerd tot hét antwoord op jouw vraag.

Boek hier jouw Vraag & Antwoord-sessie

 

Nog geen reacties

Geef een reactie