Vloggen voor webshops


Widget area "“Blog" not found. Registered widget areas (sidebars) are:
header-widget
widgets_for_shortcodes
primary
secondary
footer-1
footer-2
footer-3
footer-4
homepage
widgets-page-template

Dag 4 van onze #BlogTiendaagse is ingegaan. Vandaag gaan we wat dieper in op vloggen voor webshops. Eerder hadden we het al over het opzetten van een professioneel webwinkelblog, hoe je meer tijd maakt voor je webwinkelblog en gaven we antwoord op de vraag of je nu beter kunt bloggen op een blog gekoppeld aan je webwinkel – of toch op een extern blog.

Vandaag behandelden we de vraag van Lilian, van Olijverie. Lees je mee?

Wat is de #BlogTiendaagse?

De #BlogTiendaagse, dat is: 10 dagen lang informatieve blogs, #VAvideo’s, tweets, #SpreekKwartier-en op Twitter én een Vragenuurtje op Facebook – allemaal over het onderwerp ‘Bloggen voor je webwinkel.’ Doe je mee?
Stel ons jouw vragen over bloggen voor je webwinkel, wij beantwoorden ze graag!

Hoe doe je mee aan de #BlogTiendaagse?

Stel je vraag via Twitter, Facebook of via ons blog.
Volg ons op Twitter, via @WebVedettes, want daar trappen we de #BlogTiendaagse, elke dag stipt om 10 uur, af.

Bloggen voor webshops: Bloggen… of toch beter vloggen voor webshops?

“Het staat al een tijdje hoog op ons lijstje: bloggen! Maar is videologgen (vloggen) voor webshops ook een aanrader en verbetert het je SEO op eenzelfde manier?”

– Lilian, Olijverie

In deze Vraag&AntwoordVideo door Dana hoor je ons antwoord op deze vraag over bloggen (of nee, pardon: vloggen!) voor je webwinkel.

Doe je mee, morgen?

De #BlogTiendaagse vindt plaats op Twitter, iedere dag om 10 uur. Tot morgen!

 

 

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn
Reageren is niet meer mogelijk