Workshops en Trainingen

Wij bieden verschillende trainingen en workshops, die zowel online als offline kunnen worden gevolgd.
Daarnaast organiseren wij ieder jaar een business event, specifiek voor het webwinkel-MKB. Hieronder lees je er meer over.


WebVedettes Workshops

De workshops van WebVedettes vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam. Tijdens de workshop zetten wij de theorie helder uiteen en is er uiteraard ruimte voor jouw vragen en opmerkingen.
En: voor je naar de workshopdag komt, krijg je een huiswerkopdracht, zodat we in de les zelf praktisch met jouw webwinkel aan de slag kunnen.

Bekijk onze offline workshops:

Neem contact met ons op als je een van de workshops zou willen volgen, maar deze niet gepland staan. Wij kunnen altijd kijken of we het met kleine aanpassingen op maat kunnen doen.

Na een live training van WebVedettes, kun je direct aan de slag met het verbeteren van de marketing voor je webwinkel.


WebVedettes Online Trainingen

De online trainingen van WebVedettes bestaan uit een serie videolessen, waarin wij de theorie uiteenzetten. Iedere les wordt afgesloten met een huiswerkopdracht, die we vervolgens samen, klassikaal via Google Hangouts, bespreken. In deze huiswerkbespreking kun je al je vragen stellen, en leer je niet alleen van ons, maar ook van de andere trainees.

Bekijk onze online trainingen:

Na een online training van WebVedettes heb je niet alleen de theorie geleerd, maar deze ook toegepast op je eigen webwinkel, zodat je direct aan de slag kunt met verbeteringen.


B+B+B Workout your business

Geen systeemplafond, geen tapijttegels, geen kant-en-klare stands met pitspoezen. Nope. Business + Bytes + Bubbels vindt plaats in een charmant kerkje in hartje Utrecht, praktisch naast de Dom.

Sprekers en specialisten

Geen pitspoezen – hadden we dat al gezegd? Ook geen haantjes, trouwens; niemand die jouw bedrijf een ‘webwinkeltje’ noemt.

Alle specialisten die komen spreken en die de Social Media SweatShops begeleiden kennen het klappen van de zweep. Ze weten hoe ‘ons wereldje’ werkt en zijn ingespeeld op webwinkeliers van jouw kaliber.

B+B+B Workout your Business is:

… super-inspirerend – en vooral ook super hands-on.
… kennistanken en inspiratie opslurpen – in een intieme setting.
… webwinkelpresentaties, sweatshops – en zelf aan de slag.
… vooral heel erg leuk.

Na deelname aan het Business Event voor Ambitieuze Webwinkeliers ga je met een hoofd vol inspiratie en een koffer vol praktische informatie naar huis.
Je krijgt niet alleen een schop onder je kont, maar ook de tools waar je direct je eigen webwinkel mee verbetert.

>> lees meer over B+B+B workout your business 2014

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Heb je vraag?

Wij beantwoorden ‘m graag!
Mail ons op info@webvedettes.nl, Twitter ons via @WebVedettes, zet je vraag of opmerking op de Facebook pagina van WebVedettes.

Wij horen graag van je!

Nog geen reacties

Geef een reactie