Hallo 2017

Dag 2016

De kerstvakantie is weer afgelopen, scholen zijn weer begonnen. Na de ongetwijfeld drukke periode van voor de kerst, hoop ik dat je de tijd hebt kunnen nemen om even op adem te komen. Even afstand te nemen van je dagelijkse routine. Afstand nemen kan soms zo verhelderend werken. Je kunt dan alles weer eens in perspectief plaatsen en de dingen ook eens vanuit een andere hoek bekijken. Misschien heb je al even de tijd genomen om terug te kijken op het jaar dat we afgesloten hebben.

Terug kijken is goed! Daar leer je van. Dus als je er nog aan toegekomen was, maak dan vandaag eens wat tijd vrij en stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat ging goed in 2016?
  • Welke successen heb je kunnen vieren?
  • Zijn er dingen die je ook dit jaar absoluut nog eens wilt doen?
  • Wat zou je nu juist helemaal anders aanpakken?
  • Wat ging er mis in 2016?
  • Wat kan je van die missers leren?
  • Hoe zou je 2016 voor jouw webshop willen omschrijven?

Schrijf de antwoorden ergens op en bewaar ze, zodat je het later nog eens terug kan lezen (volgend jaar misschien wel ;-)).

Hallo 2017

Natuurlijk is het goed om terug te kijken en te evalueren. Maar blijf er ook niet te lang hangen. 2016 is afgelopen en we kunnen dat hoofdstuk afsluiten.

Het is ook tijd om vooruit te kijken. Een nieuwe frisse start te maken. Beginnen met een schone lei.

Nieuwe plannen, nieuwe ideeën, nieuwe producten… Ik ben heel benieuwd wat 2017 voor je in petto heeft.

Ook ik heb weer even wat afstand genomen en nieuwe plannetjes gemaakt. Ik ga weer iets nieuws lanceren, ben bezig met een nieuwe online training en er staan leuke projecten en samenwerkingen op stapel.

Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen. Deel ze vooral als je dat wilt en kunt.

Ik heb er zin! Jullie ook?

Reageren is niet meer mogelijk