Mise-en-place (met kortingscode)

De zomer is toch echt voorbij. Dankzij die fantastische nazomerweken, hebben we ons nog even kunnen kunnen vastklampen aan dat zomer gevoel. Toch zijn de scholen echt weer in volle gang en zit jij vast en zeker ook al in jouw routine.

De dagen worden korter. Oktober staat al voor de deur en we hebben de drukste periode (voor de meeste webwinkels)in het vooruitzicht. Als je nog niet was begonnen, dan is het nu de hoogste tijd om een start te maken met de voorbereidingen. Een Mise-en-Place maken, zoals ze dat in de horeca zo mooi noemen. En met zo’n mise-en-place kun je straks veel relaxter die hele drukke tijd doorstaan.

Het Menu

Amuse (oktober): dierendag en halloween.

Voorgerecht (november): Sint Maarten, Thanksgiving en natuurlijk Flavourites Live

Hoofdgerecht (december): Sinterklaas en Kerst!

>> Meer informatie, vakanties en dagen kun je vinden op de jaarplanner.

Mise-en-place

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door in de keuken een mise-en-place te draaien, het wassen, snijden, klaarzetten van alle ingrediënten, gaat het koken veel makkelijker en sneller. Dat geldt natuurlijk ook voor jou en je webwinkel. Je hebt je inkoop aangepast op de drukke periode, misschien zelfs speciale voorraad aangelegd. Het inpak papier voor sinterklaas en kerst ligt klaar. Waarom zou je dan niet je communicatie voorbereiden en kaar zetten?

Door juist je communicatie tot in de puntjes voor te bereiden, social posts klaar te zetten en alle beeldmateriaal in huis te hebben, zorg je er straks voor dat je tijd over houdt om je bezig te houden met wat belangrijk is, de bestellingen.

Dus geen stress om Facebook update over de actie van de dag. Geen stress vanwege een inspiratieloze dag om je advent van vandaag te promoten.

Maar wél tijd om een extra persoonlijk briefje bij je bestellingen te doen. Tijd om aandacht te besteden aan de reacties die volgen op je posts.

Dus als je al plannen hebt voor de komende periode, ga dan nu alvast aan de slag!

WebVedettes helpt graag

Loop je nu al vast, of weet je niet hoe je moet beginnen. Natuurlijk helpen we je graag. Je kunt veel antwoorden op je vragen vinden in ons blog. Wil je meer weten hoe je bijvoorbeeld meer kunt doen met je nieuwsbrief of hoe je meer uit je Instagram posts kunt halen, kijk dan eens in een van onze werkboeken. En omdat de komende periode al duur genoeg is, geven we je heel graag de hele maand oktober 10% korting op al onze werkboeken met de code oktober.

Reageren is niet meer mogelijk