Zeg het op een krijtbord

Je staat straks op Flavourites Live! of op een van de vele (kerst)markten die gaan komen. Steeds weer opnieuw bedenken hoe je jouw stand of kraam moet inrichten is lastig. En al die markten en beurzen zijn anders en vragen ook steeds weer om een andere aanpak. Hoe kun je nu toch steeds alles kwijt wat je zou willen, zonder dat het je iedere keer weer bakken met geld kost om je stand in te richten. Heel handig en niet zo duur, is om te werken met één of meer krijtborden. Zo kun je altijd dezelfde uitstraling hebben, maar wel flexibel blijven. Gebruik bijvoorbeeld verschillende krijtborden, zo kun je iedere keer variëren en nieuwe en passende informatie erop kwijt.

Wij hebben een aantal voorbeelden zodat je inspiratie op kunt doen voor jouw kraam.

Je kunt natuurlijk een leuk ‘stoepbord’ neerzetten, waarop je de prijzen zet, of een actie, de weg wijst, of een programma communiceert.

Niet alleen een stoepbord kan de aandacht trekken. Afhankelijk van je eigen creativiteit en handigheid, kun je natuurlijk alle verschillende vormen omtoveren tot een opvallend krijtbord. Iedere houten vorm of muur of kastje of…… is gemakkelijk met wat krijtverf te veranderen in een communicatiebord. Heb je geen tijd of ideeen dan kun je natuurlijk ook leuke krijtborden kopen, bijvoorbeeld op krijtbordshop.nl, zizoliving.nl of op stokhout.com

En bedenk ook de oneindige mogelijkheden dat zo’n bord met zich mee brengt. Je kunt er natuurlijk van alles op schrijven. Of dit nu de naam is van je webwinkel, de url naar je blog, of de like & win actie op Facebook. Je kunt alle kanten op. En een volgende keer schrijf je er iets heel anders op. Als je niet zo’n mooi handschrift hebt, kun je het ook steeds weer opnieuw doen, totdat het helemaal perfect geschreven is.

Handig!

Je hebt soms alleen wat inspiratie nodig. Dus daarom nog een paar leuke voorbeelden, maar heb je meer nodig, kijk dan vooral ook in ons MiniMagazine ;-).

Succes met inrichten!

1 reactie bij Zeg het op een krijtbord

 1. Stokhout 1 september 2014 bij 22:47 #

  Wat leuk dat wij op deze website vermeld worden!! 🙂

  Omdat wij dit waarderen willen wij ook jullie lezers hiervoor bedanken. Middels onderstaande kortingscode krijgt u 10% korting op uw bestelling op onze website http://www.stokhout.com of http://www.stokhout.nl . Het minimale bestelbedrag is €7,50.

  Voor de geïnteresseerden: wij maken ook krijtbord op maat! Dus u kunt ook uw eigen figuur laten maken!

  Groetjes!

  Stokhout

  Kortingscode: ‘ MamaMarketing ‘