8 reactie bij Hink-Stap-Sprong: jouw blog de basis van online marketing

 1. Michelle 28 mei 2015 bij 13:31 #

  Goede strategie en erg origineel geschreven. Ik heb ook weleens nagedacht over hoe zakelijk of juist persoonlijk je moet schrijven in blogs. Ik heb inmiddels gewoon een informele schrijfstijl aangenomen, hierdoor denk ik dat lezers sneller een verbonden gevoel zullen ervaren. maar ieder z’n ding natuurlijk!

  • Diana van Ewijk 1 juni 2015 bij 14:07 #

   DAt zijn wij helemaal met je eens, Michelle! Mensen praten liever met mensen dan met robots 🙂

 2. Mieke 26 februari 2015 bij 14:52 #

  Je ziet inderdaad de trend dat veel websites beginnen met een blog, dit kan erg leuk en handig zijn. Zoals je al aangeeft, moet het wel bij de persoon en website passen, dus is het belangrijk dat de thema’s overeen komen. Het kan ook erg goed zijn om gastblogs te schrijven en deze bij gelijke websites proberen te laten plaatsen. Heb je hier al eens over nagedacht?

 3. Barbara 19 mei 2014 bij 13:57 #

  Ook ik zit te dubben over blog …had al eens t bloggen doorgenomen maar is nog ff abracadabra voor mij!!,
  Maar lijkt me ontzettend leuk en spannend maar alles wat zou helpen voor mijn shop dat zal ik zeker aanpakken.

 4. Ninke 5 maart 2014 bij 15:11 #

  Ik heb zelf een webwinkel(tje) en was nog aan het twijfelen of ik zou gaan bloggen of niet.
  Jullie hebben me overtuigd, ik ga er snel een opstarten. Veel bloggers bloggen via Blogspot of Tumblr is dit aan te raden?

  • Diana van Ewijk 5 maart 2014 bij 16:03 #

   Wat goed om te horen, Ninke: gefeliciteerd alvast met jou webwinkelblog! Tumblr is ideaal om mee te starten, omdat het een soort micro-blog is: snel en makkelijk, dus heel geschikt om te snuffelen aan het bloggen. Als je het groter aan wil pakken, dan zou ik kiezen voor WordPress in plaats van Blogspot: WordPress heeft veel meer mogelijkheden om je blog goed in te zetten voor je webwinkel.

   In ons werkboek vind je heel veel inspiratie en voorbeelden uit de webwinkelprakrijk – wellicht is dat ook interessant voor jou?

 5. Anja van Ommen 10 februari 2014 bij 22:44 #

  Ik ben hier zeer benieuwd naar want heb nog maar 3 blogs geschreven en zit een beetje te twijfelen van moet ik nu zakelijk schrijven of mag het ook allemaal wat losser!
  Dus werkboek bestel ik zeer zeker en heb er nog 2 van jullie op me verlanglijstje staan.
  Dank je wel weer voor het delen van nuttige informatie

  • Diana van Ewijk 11 februari 2014 bij 07:31 #

   Graag gedaan, Anja! Goed dat je uberhaupt al begonnen bent. En alvast een tipje: het mag best wat losser, als dat past bij jouw webwinkel en persoon. Veel succes en plezier met bloggen!